Docenten aan het woord

Onze laatste video testimonials

Andere scholen aan het woord

Het is goed om naar jezelf en je team te kijken. Waar liggen de kansen en waar moet bijgeschaafd worden? Samen een goed team vormen vergt een stukje coaching. We zijn blij dat Netty ons daarbij helpt. Met haar open luisterhouding, het juiste doorvragen en de respectvolle houding tegenover de medemens maakt haar tot een waardevolle coach. Dankjewel

C.C. (Lianne) WesterbekeOnderwijsassistent bij SMDB

Goed dat we een eerlijk gesprek voeren over soms onbesproken kwesties. Netty heeft het lef door te vragen en dat geeft resultaat!

Krijn van DijkHoornbeeck Goes

We hebben 2 fijne bijeenkomsten gehad, waarbij Netty op een hele laagdrempelige manier (o.a. met behulp van plaatjes) de vinger op de zere plek wist te leggen. De dingen die speelden binnen het team konden zodoende open besproken worden.
Op de volgende bijeenkomst hebben we met elkaar gedeeld waar we veel waarde aan hechten tijdens ons werk. Hierdoor leer je elkaar nóg beter kennen en ga je elkaar ook meer waarderen. De wil om een hecht team te zijn wordt op deze manier groter. Communicatie is hierbij zó belangrijk!

AnoniemDocente

Netty is een doortastende vrouw die het vermogen heeft om mensen te lezen. Zij weet door het stellen van de juiste vragen de kern te raken.

Jeanette van ZielstSopogo

Enkele scholen waar het Wemastered programma is ingezet